marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CRIMA LA GARLA MARE. UN CIOBAN SI-A INJUNGHIAT MORTAL SOTIA, IAR APOI A INCERCAT SA SE SINUCIDA

Un bărbat din localitatea mehedinţeană Gârla Mare şi-a înjunghiat vineri soţia, după care a încercat să-şi ia viaţa cu acelaşi cuţit. Femeia a fost adusă la morga spitalului din Turnu Severin, iar criminalul se zbate acum între viaţă şi moarte pe patul de spital, fiind adus în stare gravă.

deschidere

Întreaga localitate Gârla Mare este oripilată de ceea ce s-a petrecut vineri în casa familiei Pătrulescu, acum în pragul Crăciunului. Oamenii se gândesc cu durere că doi copii au rămas fără părinţi. Roxana Pătrulescu, de 36 de ani, femeia care a fost înjunghiată mortal de soţul său a îndurat ani de zile excesele de gelozie pe fondul consumului exagerat de alcool. Nu a plecat de lângă el fiindcă aveau împreună doi copii. Astăzi însă biata femeie şi-a văzut pentru ultima oară copilaşii fiindcă Dumitru, soţul ei, a înjunghiat-o de mai multe ori cu cuţitul în zona toracelui. La sosirea echipajului de la Ambulanţa Mehedinţi tânăra femeie se afla în stop cardio-respirator. Medicii au încercat resuscitarea acesteia însă în ciuda eforturilor depuse de aceştia tânara a decedat, trupul neînsufleţit al acesteia fiind adus la morga spitalului din Turnu Severin pentru efectuarea necropsiei.

„Am avut doi pacienţi agresaţi, persoana de sex feminin a intrat în stop cardiorespirator, s-au făcut manevre de resuscitare, fără rezultat. Prezenta plăgi toracice multiple”, a precizat medicul de la Ambulanţă, Amalia Marinescu.

tanara

Dumitru Pătrulescu are 32 de ani şi îşi ajuta tatăl la stâna de oi. Imediat după ce şi-a înjunghiat soţia a încercat să-şi ia viaţa cu acelaşi cuţit. S-a tăiat în zona gâtului şi a toracelui fiind adus la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Turnu Severin în stare critică.

criminalul

Mama Roxanei Pătrulescu, însoţită de mai multe rude şi cunoştinţe, era răpusă de durere şi striga către ginerele său că nu-l va ierta niciodată.

„O bătea pe fata mea, îl bătea şi pe tatăl său, că şi pe al a vrut să-l omoare, avea darul beţiei, era un nemernic. A fost la psihiatrie şi a spus că nu ia el pastile. I-a spus doctoriţa să nu bea, dardegeaba. Vrea să văd fata mea, unde e copilul meu”, striga biata femeie în curtea spitalului.

ruda

„Este strigător la cer, ce poţi să mai vezi în România asta decât crime. Rămân doi copii pe drumuri şi soţia moartă, el poate scapă de acolo din spital. În ţara noastră femeile nu sunt deloc respectate, te duci la poliţie şi îţi spune du-te că îi dăm o amendă. Ar trebui să-i dea pe viaţă”, spunea o rudă.

Procurorii au deschis o anchetă, dar nu existp suspiciuni cu privire la săvârşirea faptei, verdictul fiind unul clar: crimă, urmată de o tentativă de sinucidere.

procuror

„În satul Gârla Mare din judeţul Mehedinţi, într-o familie din localitatea respectivă, pe fondul geloziei, s-a iscat un conflict spontan între doi soţi. Soţul Pătrulescu Dumitru şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit, a fost transportată la spital cu leziuni multiple, grave, în urma cărora a decedat în cursul după-amiezii. După comiterea faptei, autorul a încercat să se sinucidă, de asemenea, înjunghiindu-se cu cuţitul folosit la comiterea faptei, este în stare gravă la spital. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a autorului urmează să se dispună şi cu privire la măsurile legate de anchetă, respectiv eventuale măsură preventive. Nu sunt suspiciuni cu privire la implicarea altor persoane, lucrurile sunt clare din acest punct de vedere, avem un omor, urmat de o tentativă de suicid”, a declarat procurorul Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi.

Dacă va rămâne viaţă, Dumitru Pătrulescu riscă o pedeapsă între 10 şi 20 de ani, maximul pedepsei putându-se majora cu o pătrime fiind vorba de o infracţiune de violenţă comisă asupra soţului.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top