luni , 27 septembrie 2021
NEWS ALERT

4 MANDATE EUROPENE DE ARESTARE PUSE ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTII MEHEDINŢENI

perchezitii politie in mediul ruralPoliţiştii de investigaţii criminale au efectuat 4 percheziţii domiciliare la 4 persoane suspectate de comiterea mai multor infracţiuni, pe teritoriul Italiei.

Vineri, politiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi împreună cu omologi italieni şi cu sprijinul poliţiştiilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, Serviciului Criminalistic şi Posturilor de Poliţie Bălăciţa, Gruia şi Cetate-Dolj au efectuat patru percheziţii domiciliare, în judeţele Mehedinţi şi Dolj, de unde au ridicat mai multe bunuri ce fac obiectul unui dosar penal instrumentat de autorităţile italiene.

În cadrul aceleiaşi acţiunii au fost puse în aplicare şi patru mandate europene de arestare emise de autorităţiile judiciare din Italia, pentru patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 31 ani, toţi din judeţul Mehedinţi, suspectaţi de comiterea mai multor infracţiuni cu violenţă pe teritoriul statului italian.

Persoanele identificate vor fi prezentate procurorului de pe lângă Curtea de Apel Craiova în vederea încarcerării.

Acţiunile au beneficiat de suportul de specialitate al D.I.P.I. şi Serviciului Operaţiuni Speciale Craiova – Operaţiuni Speciale Mehedinţi.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top