sâmbătă , 27 noiembrie 2021
NEWS ALERT

70 DE ANGAJAŢI DE LA FINANŢELE PUBLICE MEHEDINŢI ÎŞI VOR PIERDE LOCURILE DE MUNCĂ

70 din cei 385 de angajaţi ai Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Mehedinţi rămân fără locuri de muncă, în urma reorganizării Administraţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

finantePotrivit directorului Finanţelor Publice Mehedinţi , Cosmin Durac, 180 de preavize au fost deja primite de salariaţi, o parte dintre aceştia urmând să fie redistribuiţi la Direcţia Regională Craiova, iar 90 de angajaţi  putând opta pentru posturile rămase vacante la nivel naţional şi care urmează să fie anunţate de către A.N.A.F.  Vestea proastă este că alţi 70 de angajaţi îşi vor pierde cu certitudine locurile de muncă.  În lipsa unei organigrame care să arate clar câţi şi care angajaţi rămân la Administraţia Judeţean a Finanţelor Publice Mehedinţi , în instituţie domneşte incertitudinea şi disperarea oamenilor care au lucrat o viaţă în sistem şi care acum se văd nevoiţi să plece acasă.

„Ieri, (n.r. marţi) au fost distribuite preavizele de la Regiunea Craiova pentru Administraţia Judeţean a Finanţelor Publice Mehedinţi. Vorbim despre 180 de preavize. Dintre acestea, 20 de oameni vor pleca la Regiune, iar 70 îşi vor pierde locurile de muncă. Vor avea loc testări în cazul în care optează mai mulţi salariaţi pentru aceleaşi loc de muncă.”, a precizat Cosmin Durac.

Între cei care au primit preavize se află şi directorul instituţiei, dar şi şefii de Servicii.

În urma regionalizării nu se vor desfiinţa Serviciile Fiscale de la Orşova, Baia de Aramă, Vînju Mare şi Strehaia.

La nivel naţional, 2.500 de angajaţi ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală vor fi daţi afară în această perioadă conform actului semnat de Victor Ponta care prevede concedierea a 4% din angajaţii ministerelor.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top