sâmbătă , 27 noiembrie 2021
NEWS ALERT

80 DE POSTURI DISPONIBILE ÎN MEHEDINŢI PENTRU BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ DE VINERI

Peste 80 de locuri de muncă au reuşit funcţionarii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă  (AJOFM) Mehedinţi să obţină din partea angajatorilor mehedinţeni, pentru Bursa Locurilor de Muncă, ce va avea loc, vineri, 26 septembrie, la Drobeta Turnu Severin.

bursaÎn vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul absolvenţilor diferitelor instituţii de învăţământ, AJOFM Mehedinţi va organiza în data de 26 septembrie 2014, în Drobeta Turnu Severin, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor Mehedinţi (CRFPA), strada Serpentina Roşiori nr 1 „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Mehedinţi, Sorin Marinescu, până în prezenţi, din cei aproximativ 150 de angajatori contactaţi, doar 22 au prezentat oferta locurilor de muncă disponibile.

„Până în acest moment noi am contacta în jur de 150 de angajatori. Dintre aceştia 22 ne-au comunicat oficial oferta de locuri de muncă vacante. Acestea însumează aproximativ 80 de locuri de muncă. Sunt locuri de muncă din industria uşoară, comerţ, asigurări, prestări servicii, transporturi, construcţii.”, a declarat Marinescu.

Până în data de 25 septembrie, funcţionarii de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi vor căuta şi alţi angajatori. În funcţie de numărul de posturi ce va fi depistat, se va încerca organizarea de burse ale locurilor de muncă pentru absolvenţi şi la punctele de lucru ale Agenţiei din Orşova, Strehaia, Baia de Aramă, Vânju Mare şi comuna Cujmir.

Sursa citată anterior a mai precizat că la târgul locurilor de muncă sunt aşteptaţi şi alţi şomeri, în afara proaspeţilor absolvenţi.

„Chiar dacă prin titulatură este adresată studenţilor, fiind organizată toamna, după începutul anului şcolar, la acest târg de locuri de muncă sunt aşteptate să participe toate persoanele care vor să îşi găsească un loc de muncă, nu numai absolventii.”, a mai spus Marinescu.

Şomerilor li se recomandă ca la întâlnirea cu angajatorii să vină îmbrăcaţi decent şi să aibă câteva CV-uri la ei.

În Mehedinţi, rata şomajului este de 9,61%. (O.M.)

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top