joi , 9 decembrie 2021
NEWS ALERT

900 locuri de muncă în domeniul agricol, în Spania, la recoltare de fructe prin intermediul Reţelei EURES ROMÂNIA

O societate din regiunea spaniolă Huelva, localitatea Almonte, oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltarea fructelor, este vorba de căpșuni, zmeură, mure și afine.

Programul de lucru este de 6 ore și 30 minute/zi (cu pauză de masă de o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

Fermierii spanioli solicită în special femei, 600 persoane, dar și 150 cupluri, cu vârsta cuprinsă între 18 – 50 ani, cu experiență în agricultură și capabile să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure, la temperaturi ridicate în primăvară, din sere. Spre deosebire de alte oferte de muncă în străinătate, de această dată, nu se solicită cunoașterea unei limbi străine,

Cu privire la salariu, se precizează  că salariu brut este de 44,99 euro/zi din care se scad asigurări de sănătate și TVA, lucrătorul urmând să încaseze net 41,29 euro/zi). La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 euro cenți/zi (persoane noi) și la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 7,47 euro brut/oră, iar banii vor fi virați pe card.

Cazarea este oferită gratuit de companie și  se plătesc utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi din net. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este plătită de muncitor.

Cei care vor fi selectați vor fi angajați cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile. Contractul de muncă poate  începe cu data 01 aprilie 2021.

Persoanele cu domiciliul în județul Mehedinți, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinți, compartiment EURES sau pot obține informații la telefonul 0252.319029. În comunicatul transmis la redacție de Agenția Județeană de Ocupare și Formare Profesională Mehedinți se mai precizează că persoanele selectate vor fi contactate de către angajator, iar termenul limita pentru aplicare este 15 aprilie 2021.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top