miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

94.860 ŢIGARETE DESCOPERITE DE POLIŢIŞTII SERVICIULUI DE INVESTIGARE A FRAUDELOR

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul  Teritorial Mehedinţi, au efectuat 8 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, la imobilele membrilor unei grupări infracţionale, specializată în contrabandă cu produse accizabile.

tigari 1

Acţiunea a vizat destructurarea unei grupări infracţionale organizate, formată din 6 suspecţi cu vârste cuprinse între 33 şi 45 de ani, care, în perioada iulie 2013- martie 2014, s-au asociat în vederea săvârşirii de infracţiuni de contrabandă.

 În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate în vederea indisponibilizării 2 autovehicule precum și cantitatea de 94.860 țigarete în valoare totală de aproximativ 100.000 lei.

Cercetările continuă în acest caz pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, identificarea tuturor persoanelor implicate şi stabilirea participaţiei acestora. În activităţile desfășurate au fost angrenaţi şi poliţiştii din cadrul Serciciului de Acțiuni Speciale precum și specialiștii Direcției de Informații și Protecție Internă.

De la începutul anului 2014, polițiștii de Investigare a Fraudelor au ridicat în vederea confiscării 96.340 țigarete în valoare de 57.804 lei.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top