luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

A ADORMIT CU REŞOUL IMPROVIZAT APRINS ŞI A FOST LA UN PAS DE MOARTE

O bătrână a d3837_0000113316at foc garsonierei în care locuia după ce a adormit cu un reoşu impriovizat aprins.

Panică într-un bloc de garsoniere lângă Târgul Veterani din Drobeta-Turnu-Severin. Pompierii şi un echipaj SMURD au fost alertaţi pentru un incendiu izbucnit în locuinţa unei bătrâne care a adormit cu un reşou improvizat aprins, care a luat foc. Norocul femeii a fost că s-a trezit la timp şi a cerut ajutorul vecinilor. Zeci de oameni s-au panicat pentru că întregul bloc se umpluse de un fum pe care îl tăiai cu cuţitul.

Bătrâna locuia în garsonieră cu fiul său care era plecat de acasă. Femeia a pus reşoul în priză ca să se încălzească, dar a adormit. Cum  era vorba o improvizaţie, şi era aproape de obiectele de îmbrăcăminte ale bătrânei, acesta a luat foc. Norocul femeii a fost că s-a trezit la timp şi a ţipat după ajutor. Un echipaj de pompieri şi unul SMURD au venit la locul intervenţiei, chemaţi de vacinii care au spart şi gemul de pe casa scării. Blocul se umplus ede fum şi abia se mai putea respira.

Bătrâna a primit ajutor medical din partea echipajului SMURD. Pentru că semnelel sale vitale erau bune a refuzat internarea şi nu a fost transportată la spital.

Pentru că vine iarna pompierii atrag atenţia cu privire la faptul că necurăţarea coşurilor la sobe, sau improvizaţiile pe care le faceţi să vă învălziţi pot fi periculoase.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top