joi , 28 ianuarie 2021
NEWS ALERT

A ÎNCEPUT SESIUNEA DE TOAMNĂ PENTRU ÎNSCRIEREA LA FACUTALE LA CENTRUL UNIVERSITAR DIN DROBETA TURNU SEVERIN

A început sesiunea de toamnă de înscriere la facultate la Centrul Universitar din Drobeta Turnu Severin. Absolvenţii de liceu care au promovat bacalaureatul în sesiunea din septembrie, dar şi cei care nu au reuşit să se înscrie în vară, pot opta în această perioadă pentru un loc la specilizările facultăţilor din Drobeta Turnu Severin. La Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, spre exemplu înscrierile se fac în perioada 8 – 13 septembrie, dar nu mai sunt locuri decât cu taxă. Înscrierile se fac la centrul din strada Călugăreni.

FEAALa Facultatea de Economie şi Admistrarea Afacerilor (FEAA) sunt disponibile aproximativ 120 de locuri cu taxă pentru Licenţă . În această perioadă se fac înscrierile pentru specializările de Master, unde sunt locuri atât bugetate cât şi cu taxă.

” Avem un număr suficient de locuri pentru toţi candidaţii. Cu aproximaţie 120 de locuri, cu precizarea că sunt numai locuri la taxă, locurile bugetate au fost ocupate în sesiunea de vară. De ieri au început aceste înscrieri, prezenţa este modestă. Nouă candidaţi ieri, azi, până acum doi. La fiecare specializare ar mai fi locuri disponibile. În jur de 20 sunt la fiecare specializare. Până pe 13 sunt înscrierile, dar sesiunea din vară s-a prelungit, lucru care este posibil şi acum, deja se discută.”, a declarat, marţi, conf. univ. dr. Vasile Tomiţă – preşedintele Comisiei de Admitere  Licenţă din cadrul  FEAA.

Cei care se înscriu în această perioadă la facultate trebuie să achite taxa de 100 lei, ulterior, în perioada 22 -26 septembrie trebuie să achite 150 de lei pentru înmatriculare  şi 500 de lei, prima transă din taxa pentru anul 2014-2015. În această perioadă înscrieri se fac şi la specializările celorlalte facultăţi din cadrul Centrului Universitar Drobeta Turnu Severin. (O.M.)

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top