joi , 21 ianuarie 2021
NEWS ALERT

A LOVIT TREI MAŞINI DIN DROBETA TURNU SEVERIN, A FUGIT ŞI ESTE DE NEGĂSIT

Pagube însemnate au contabilizat în această dimineaţă proprietarii a trei autoturisme care erau parcate pe Splaiul Mihai Viteazu în Drobeta Turnu Severin. Oamenii au găsit autoturismele avariate grav dar din păcate nu se ştie cine este autorul accidentului. La 112 nu s-a raportat nimic, iar poliţiştii trebuie să-l găsească pe cel care a lovit şi a fugit.

 

masini lovite

Accidentul a fost unul violent având în vedere starea celor trei autoturisme care erau parcate pe Splaiul Mihai Viteazu. Maşinile au fost găsite lovite joi dimineaţa, dar nici urmă de şoferul vinovat. Poliţiştii au început o anchetă, în urma plângerilor înregistrate de proprietarii maşinilor. Şoferul are termen 24 de ore să se prezinte la sediul Poliţiei Drobeta Turnu Severin pentru a declara că a produs accidentul, având în vedere că acesta nu s-a soldat cu victime ci doar cu pagube materiale. Oamenii legii iau în calcul ca accidentul să fi fost produs de un şofer certat cu legea, care ar fi avut permisul suspendat şi din acest motiv ar fi fugit. Nu este exclusă nici posibilitatea ca respectivul să fi fost băut. În cazul în care cel vinovat nu se va prezenta la sediul poliţiei, se va întocmi un dosar penal, iar el va fi depistat după ce vor fi vizionate imaginile de pe camerele de supraveghere din apropiere.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top