marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

A MURIT STRIVIT SUB ROTILE TIR-ULUI

Moarte stupidă pentru un şofer din Argeş, într-o parcare din Mehedinţi. Bărbatul de 55 de ani a murit strivit sub roţile  autotrenului pe care îl conducea, în timp ce încerca să repare o defecţiune apărută la roţile remorcii acestuia.

accident tir

Omul a stat aproape două ore sub greutarea de 35 de tone a camionului, până ce l-a văzut un biciclist şi a sunat la 112. Tragedia s-a produs într-o parcare pe DN 6. Şoferul oprise azi dimineaţă în jurul orei 6 să remedieze o defecţiune tehnică la prima roată a semiremorcii. El a uitat însă să tragă frâna de mână şi să asigure mastodontul.

accident mort tir 1

Pentru că era oprit  într-o zonă uşor înclinată, tirul a plecat şi l-a surprins pe şofer, strivindu-l. Sub greutatea celor 35 de tone omul nu a avut nicio şansă. El a fost scos de sub roţi de echipajul de la descarcerare. Poliţiţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia. Şoferul plecase din Buziaş şi mergea către Craiova. O anchetă a fost demarată şi de către Inspecţia Muncii Mehedinţi, doarece evenimentul este considerat un accident de muncă.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top