vineri , 28 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VIDEO A TRECUT PESTE MOARTEA FIULUI DAR NU PESTE INFIDELITATEA SOȚIEI

)

Tatăl elevului accidentat  mortal în 7 octombrie 2013,  pe trecerea de pietoni din Halânga, Viorel Mazăre a trecut peste moartea fiului dar nu și peste infidelitatea soției de care urma să divorțeze luna aceasta. Bărbatul în vârstă de 44 de ani și-a înjunghiat nevasta miercuri dimineața cu un cuțit în mai multe zone ale corpului, iar după ce a lăsat-o fără suflare pe o uliță din comuna mehedințeană Balta, a mers la casa sa, a înghițit o cantitate importantă de substanțe toxice și s-a tăiat la gât cu același cuțit. Bărbatul se zbate între viață și moarte la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

moarta balta

Cei doi s-au despărțit în urmă cu o lună, iar femeia și-a luat copilul de nouă ani și s-a mutat la casa părinților din comuna Balta. Miercuri dimineața, Cornelia Mazăre l-a dus pe micuț la școală, iar când s-a întors, soțul a urmărit-o și a atacat-o cu un cuțit. Era extrem de furios, după ce femeia îl anunțase că va depune actele de divorț pentru că era într-o relație cu un alt bărbat. După ce a lăsat-o fără suflare la pământ, s-a întors acasă, s-a înjunghiat în zona gâtului și a înghițit și o substanță toxică, deocamdată neidentificată. Sătenii au găsit-o pe femeie decedată pe uliță și au sunat la 112. Echipajul de la Ambulanță ajuns la fața locului  constatat decesul femeii și l-a transportat pe bărbat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin. Când l-au preluat, medicii au fost extrem de rezervați cu privire la șansele de supraviețuire ale lui Viorel Mazăre. Își provocase o rană adâncă, de aproximativ 12 centimetri și ingerase și o substanță toxică, încă neidentificată de anchetatori.

criminal balta

„O femeie în vârstă de 28 de ani din satul Balta, comuna Balta care a fost înjunghiată de soț. Multiple plăgi tăiate în mai multe zone ale corpului și în zona gâtului. Nu avem concluziile medico-legale dar, mai mult ca sigur, moartea a survenit urmare a acestor plăgi înjunghiate. Este vorba despre soțul femeii în vârstă de 44 de ani ca autor, însă erau în cadrul procedurii de divorț, erau despărțiți în fapt, de câteva zile și e fondul acestor discuții legate de divorț, soțul a luat hotărârea de a o înjunghia. După comiterea faptei, autorul a revenit la locuința sa și a încercat să se sinucidă.”, a declarat Fănică Cercel – purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți. Sora bărbatului a declarat că după moartea fiului de 15 ani, care a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni din Halânga, în fața liceului la care învăța, bărbatul a urmat tratament psihologic pentru a trece peste dramă. Dădea semne că depășise starea de depresie provocată de moartea fiului. Nu a suportat însă gândul că soția sa a vrut să divorțeze și avea o altă relație.

casa criminalului

_DSC0157

_DSC0152

Direcția pentru Protecția Copilului Mehedinți a deschis o anchetă pentru a stabili dacă minorul de doar doi ani al celor doi soți, va fi dus într-un centru de plasament sau rămâne în grija rudelor. Bărbatul are alte două fete la liceu, dintr-o căsnicie anterioară.

Oana Mitu

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top