sâmbătă , 6 iunie 2020
NEWS ALERT

A TREIA SEARA DE PROTESTE LA DROBETA TURNU SEVERIN: ”Corupția ucide”, ”Noi suntem poporul român, noi sutem țara!”

Aproximativ o mie de persoane au manifestat vineri seara, la Drobeta Turnu Severin, pentru a treia seară consecutiv, aceștia participând la un marș pe principalele străzi din municipiu, cerând țara înapoi, nemulțumiți de actuala clasă politică.

Manifestanții s-au strâns vineri seara, în jurul orei 20.00 în fața Palatului Administrativ din Drobeta Turnu Severin, unde au afișat pancarte, au fluturat steagurile naționale, au huiduit, au făcut zgomot cu vuvuzele și au strigat lozinci precum ”Corupția ucide”, ”Nu vrem sa schimbam Guvernu, noi vrem sa schimbam sistemul”! sau ”Noi suntem poporul român, noi sutem țara!”

Ulterior, în jurul orei 20.30, manifestanții, în majoritate tineri și adolescenți au plecat într-un marș pe principalele străzi din Drobeta Turnu Severin, ei oprindu-se pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, unde au ținut un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului din Clubul Colectiv.

Pe durata marșului, grupul a fost însoțit de mai multe echipaje de jandarmi, circulația fiind dirijată pe polițiști de la Rutieră.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top