joi , 4 martie 2021
NEWS ALERT

VIDEO ACCIDENT CU 12 VICTIME PE DN 6, LA IEŞIRE DIN TURNU SEVERIN

accidentUn accident grav s-a petrecut miercuri dimineaţă, pe DN6, la ieşire din Drobeta Turnu Severin spre Orşova, opt persoane urmând să ajungă la spital.

În accident sunt implicate un microbuz cu persoane şi o autoutilitară de panificaţie.

Pompierii de la ISU „Drobeta” au intervenit pentru descarerarea a două persoane, iar alte şase pesoane au suferit mai multe traumatisme, până la această oră fiind transportate la spitalul din Turnu Severin patru persoane.


Cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

La faţa locului se află mai multe echipaje de la Poliţia Rutieră Mehedinţi pentru a cerceta modul cum s-a produs acest accident.

 

Circulaţia pe DN 6 între municipiul Drobeta Turnu Severin şi Orşova este închisă la această oră, pe ambele sensuri de mers ale drumului formându-se deja cozi imnse de autoturisme.

UPDATE

Din primele cercetări la faţa locului, rezultă că vinovat de producerea accidentului este şoferul de 27 de ani al autoutilitarei încărcate cu pâine, care s-a angajat în depăşirea unui camion cu nisip fără să se asigure. De pe sensul celălalt de mers, spre Drobeta Turnu Severin circula regulamentar un microbuz cu persoane, moment în care a intrat în coliziune cu acesta. Ambii conducători auto au suferit mai multe traumastisme grave şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scoşi din autoturisme.

În urma accidentului au rezultat 12 victime, 8 dintre acestea fiind internate la Spitalul de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin.

Printre persoanele internate la spital  se află şi un copil de patru ani, pasager în microbuz, carea suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis.

Corina Macavei

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top