miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

VIDEO FOTO ȘOFER ÎNCEPĂTOR PE CONTRASENS: UN MORT ȘI 6 RĂNIȚI

Un bărbat a murit și alte șase peroane au fost rănite în urma unui accident produs miercuri după-amiază, pe drumul național 6, la ieșirea din Drobeta Turnu Severin către Craiova. Un șofer începător, în vârstă de 20 de ani a intrat cu autoturismul pe contrasens, înaintea pasarelei de la ieșirea din municipiu, cu gândul să vireze stânga, pe un drum lăturalnic. Din sens opus a fost lovit violent de o altă mașină care circula regulamentar dinspre Craiova către Drobeta Turnu Severin.

deschidere

 

_DSC0115

În urma impactului frontal, pasagerul din dreapta al mașinii care a intrat pe contrasens, a murit pe loc, iar alte șase persoane cu vârste între 16 și 41 de ani au fost rănite și transportate cu ambulanțele la Spitalul din Drobeta Turnu Severin. Pompierii de la Descarcerare au scos trupurile victimelor din mașinile făcute zob.

 

_DSC0120

_DSC0117

În comă, la spital, cu traumatisme craniene acute închise este o adolescentă de 16 ani. Celelalte victime, între care și șoferul începător au multiple fracturi dar sunt în afara oricărui pericol.

_DSC0123

 

_DSC0127

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top