miercuri , 19 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ACCIDENT CU SCANDAL LA SCHINTEIEŞTI

Un accident produs miercuri după-amiază în localitatea Schinteieşti, s-a lăsat cu scandal, după ce un individ care se afla în autoturismul BMW ce a plonjat în gardul unei case a lovit o femeie în cap cu un acumulator de telefon, rănind-o la cap.

DSC00234O maşină în care se aflau trei indivizi  a plonjat în gardul unei case, după ce, potrivit poliţiştilor, şoferul a intrat cu viteză într-o curbă, a derapat şi nu a mai putut să redreseze autoturismul.

„Pe drumul comunal 10, între localităţile Halânga şi Schinteieşti s-a produs un eveniment rutier sesizat în dispeceratul  Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Secţiei de Poliţie Izvoru Bârzii, care a făcut cercetarea stabilind faptul că un tânăr de 22 de ani care în timp ce conducea un autovehicul, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum a părăsit partea carosabhilă şi a intrat în gardul unui imobil. „, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, subcomisar Nicolae Lohon.

Imediat după accident, şoferul maşinii împreună cu cei doi indivizi care îl însoţeau au devenit violenţi, astfel că atunci când au fost urcaţi în maşina Poliţiei, unul dintre ei a aruncat cu un acumulator de telefon într-o femeie care se afla în zona accidentului, aceasta fiind rănită la cap. Scandalul s-a oprit de îndată ce scandalagii au fost luat de poliţişti de la faţa locului.

Proprietarul imobilului al cărui gard a fost distrus de maşină nu a vrut să depună plângere la Poliţie, menţionând că îşi va remedia singur pagubele. În aceste condiţii conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 480 de lei pentru distrugere.

Nici femeia rănită la cap nu a vrut să meargă la spital pentru îngrijiri şi nici nu a depus plângere pe numele tânărului violent.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top