miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

ACCIDENT DE CIRCULAŢIE ÎNTRE DROBETA TURNU SEVERIN ŞI ORŞOVA

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon, circulaţia rutieră pe Drumul European 70 este permisă  la această oră doar pe un singur sens de mers,   din cauza unui accident de circulaţie.

accident spre orsova 1Primele informaţii indică faptul că în accidentul care s-a produs pe viaductul „Ada Kaleh” sunt implicate o autoutilitară şi un autotren. Nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale.

La faţa locului au sosit mai multe echipaje de la Poliţia Rutieră Mehedinţi pentru a cerceta cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul, dar şi pentru a dirija circulaţia.

UpDate 13.30

Şapte maşini au fot lovite ca popicele de un TIR care nu a observat că erau staţionate . Autotrenul a lovit una dintre ele, iar aceasta s-a izbit de o platformă care transporta trei autoturisme.

Potrivit agentului şef adjunct Ionuţ Fişter din cadrul Poliţiei Orşova, primele informaţii arătau că accidentul  în lanţ s-a produs după ce şoferul unui TIR nu a respectat distanţa regulamentară şi a lovit un autoturism, aceasta fiind proiectat într-o platformă, care a lovit la rândul ei o altă maşină.

Carambolul s-a petrecut pe drumul european 70, cel mai circulat drum din sud-vestul ţării, astfel că timp de o oră, cât circulaţia a fost extrem de greoaie, coloanele de maşini au depăşit doi kilometri pe ambele sensuri.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top