marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ACCIDENT DE MUNCĂ LA CILDRO. UN MUNCITOR A CĂZUT DE PE O SCHELĂ

Un angajat de pe platforma industrială Cildro SA din Drobeta Turnu Severin a ajuns vineri la spital, după ce a căzut de pe o schelă.

cildro

Accidentul de muncă s-a produs vineri, în jurul orei 12,00 la fostul combinat de prelucrare a lemnului.

Din primele cercetări se pare că bărbatul a căzut de pe o schelă de la o înălţime de trei metri.

La faţa locului a intervenit de urgenţă un echipaj SMURD, dar şi Ambulanţa Mehedinţi.

„Este vorba de un pacient în vârstă de 46 de ani care în urma căderii de la înălţimea de aproximativ trei metri a suferit un traumatism cranian cu hematom şi o otoragie dreaptă. I-am acordat primele îngrijiri şi am venit cu el în UPU. În prezent starea lui este stabilă, este agitat, prezintă dureri, dar este stabil hemodinamic şi respirator, este conştient”, a precizat medicul Marin Iorga.

ranitul 1

Bărbatul urmează să fie supus  la o serie de investigaţii medicale fiindcă există temerea ca acesta să nu fii suferit o fractură la baza craniului.

Trebuie adăugat faptul că imediat după producerea accidentului, un echipaj al IPJ Mehedinţi a încercat să pătrundă în incinta unităţii, dar nu a fost lăsat să intre. După câteva minute în care care poliţistul ce trebuia să facă cercetarea la faţa locului a dat câteva telefoane, un angajat al firmei s-a prezentat la poartă şi a intrat în autoturismul poliţiei unde a dat o declaraţie.

La o oră după producerea accidentului de muncă, conducerea unităţii nu anunţase Inspectoratul Teritorial de Muncă de producerea evenimentului.

Corina Macavei, Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top