luni , 27 septembrie 2021
NEWS ALERT

ACCIDENT DIN CAUZA UNUI INDICATOR AMPLASAT PREA DEPARTE DE INTERSECŢIE, ÎN DROBETA TURNU SEVERIN. AFLĂ AICI UNDE ESTE!

O persoană a ajuns la spital după ce maşina în care se afla a fost lovită de un şofer sârb care nu a oprit la STOP pe strada Plevnei din Drobeta Turnu Severin, acesta reclamând că nu a văzut indicatorul care este amplasat la 20 de metri de intersecţia cu strada Orly.

Accidentul s-a produs marţi, în jurul prânzului, la intersecţia străzilor Plevnei şi Orly din Drobeta Turnu Severin.

accident plevnei cu prahovaPotrivit poliţiştilor, şoferul unui autoturism înmatriculat în Serbia nu a oprit la indicatorul STOP din strada Plevnei şi a lovit în plin o maşină care circula regulamentar.

În urma impactului, o persoană în vârstă de 52 de ani a fost rănită şi transportată la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, starea acesteia fiind stabilă.

„Din primele cercetări, se pare că ar fi vorba despre nerespectarea semnificaţiei indicatorului Oprire. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager dintr-unul din cele două autoturisme. Se vor face verificări, în măsura în care se va stabili vinovăţia conducătorului auto, se va reţine permisul de conducere în vederea suspendării.”, a declarat inspector Mihai Marin din cadrul Biroului Rutier al municipiului Drobeta Turnu Severin.

accident plevnei cu prahova (1)

Locuitorii din zonă reclamă faptul că inticatorul STOP este amplasat la o distanţă mult prea mare de intersecţie, aproximativ 20 de metri, fapt ce îi pune în dificultate pe conducătorii auto din alte localităţi care circulă prin intersecţia respectivă şi nu ştiu că strada nu este una cu prioritate.

„Sunt oameni care vin din altă localitate care fac accidente aici. 90% sunt din altă localitate. Nu realizează că e STOP-ul acolo şi ajung până aici. E treaba Primăriei. Ar fi bine dacă ar fi STOP-ul mai aproape, aici. Omul e într-adevăr de vină că e prioritate de dreapta.”, a spus un bărbat care lucrează la o societate pe strada Orly.

„N-a văzut STOP-ul. Sunt o sută de metri de unde am plecat. N-a văzut stop-ul şi a trecut, dar nu a mers tare.”, a declarat un alt conducător auto sârb care trecuse prin intersecţie înainte ca prietenul său să producă accidentul.

Celălalt indicator amplasat pe strada Plevnei, pe direcţia Crişan – Orly este amplasat la doar un metru şi jumătate de intersecţie. Primăria Drobeta Turnu Severin este cea care trebuie să se ocupe de mutarea indicatorului, în măsura în care se va stabili că nu este vizibil pentru conducătorii auto.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top