marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ACCIDENT GRAV ÎNTRE PĂTULELE ŞI GRUIA. TREI PERSOANE AU AJUNS LA SPITALUL JUDEŢEAN TURNU SEVERIN

Trei bărbaţi din localitatea mehedinţeană Pătulele au ajuns în stare gravă sâmbătă noapte la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin, în urma unui grav accident de circulaţie.

accident

Accidentul s-a petrecut sâmbătă seară între localităţile Pătulele şi Gruia. Conducătorul unui autoturism marca Opel a pierdut controlul volanului, moment în care a părăsit partea carosabilă şi a intrat direct într-un pom. Impactul a fost extrem de violent,cel mai probabil din cauza vitezei excesive.

Conducătorul auto, în vârstă de 43 de ani, se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital, rănile grave fiind provocate din cauza volanului care i-a intrat în piept.  Ceilalţi doi pasageri în autoturisme nu au suferit răni care să le pună în pericol viaţa, dar au fost aduşi cu ambulanţa la spital, unde urmează să primească îngrijiri medicale.

accident 1

„În urma unui accident rutier, au rezultat trei victime, una în stare foarte gravă, cu un politraumatism, cu un traumatism cranian acut închis, contuzii abdominale şi o plagă deschisă la genunchiul drept. Persoana este în comă de gradul III spre IV, cu şoc hipovolemic, starea este critică, dar am ajuns cu el stabilizat, urmează investigaţiile suplimentare pe secţia de ATI”, a precizat medicul Eleodor Mihuţ de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produc accidentul.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top