miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

ACCIDENT ÎN DROBETA TURNU SEVERIN: PATRU PERSOANE LA SPITAL ŞI DOUĂ MAŞINI DE PESTE O SUTĂ DE MII DE EURO DISTRUSE

Patru persoane au ajuns luni seara la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin după ce maşinile în care se aflau s-au lovit violent la intersecţia străzii Topolniţa cu Bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiu.

acc1 mh

Doi bolizi MERCEDES au fost implicaţi în accidentul produs luni seara. Unul dintre ei circula dinspre Şimian către Timişoara, în timp ce al doilea se angajase să vireze stânga de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu pe strada Topolniţei.

acc2 mh

Impactul dintre cele două autoturisme a fost extrem de violent astfel că unul dintre ele a fost proiectat pe trotuar, iar cel de-al doilea într-o altă maşină parcată. Patru persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, dar potrivit medicilor, starea lor este în afara oricărui pericol.

„În urma impactului unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un alt autoturism care se afla staţionat pe marginea carosabilului. În urma accidentului a rezultat patru victime care au fost transportate la Spital pentru îngrijiri medicale. Se fac cercetări pentru a se stabili dacă unul dintre autoturisme a intrat pe culoarea roşie a semaforului sau nu. S-au găsit două urme de frânare de pe sensul de mers Şimian către Drobeta Turnu Severin.”, a declarat comisar Dumitru Ungureanu, din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere al municipiului Drobeta Turnu Severin.

acc3 mh

Primele verificări arată că autoturismul care circula dinspre Şimian avea viteză, date fiind urmele frânelor găsite pe carosabil. Poliţiştii urmează să stabilească în urma cercetărilor care dintre şoferi a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top