vineri , 28 ianuarie 2022
NEWS ALERT

IMAGINI ACCIDENT PE DN6: UN BĂRBAT A MURIT, CIRCULATIA A FOST RELUATĂ


 

Un bărbat a murit luni dimineaţa, într-un accident produs pe drumul naţional 6, la intrarea în Gura Văii, iar o altă persoană a fost grav rănită, pompieriii intervenind pentru descarcerarea celor două victime.

acc

Accidentul s-a produs luni dimineaţa, puţin după ora 7, între un TIR încărcat cu azot şi o altă autospecială care transporta vopsea. Circulaţia este blocată în zona producerii accidentului, pompierii izolând zona în untrucât există riscul producerii unei explozii.

La faţa locului dint poliţişti, pompieri şi medici de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi care încearcă să salveze viaţa unuia dintre şoferii încarceraţi.

acc 1

UPDATE 8,30 S-a reluat circulaţia între Drobeta Turnu Severin şi Orşova. Pompierii rămân la faţa locului până când sacii cu azotat sunt mutaţi în alt vehicul

Circulaţia a fost reluată pe DE 70, după ce pompierii s-au asigurat că nu mai există niciun pericol la faţa locului. Pompierii de la ISU Drobeta vor rămâne la faţa locului până când sacii cu azotat de amoniu vor fi transbordaţi în siguranţă într-un alt vehicul.

acc 3

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost anunţat să intervină la un accident rutier în localitatea Gura Văii între un autotren încărcat cu azotat de amoniu şi o autoutilitară de Turcia. La momentul sosirii la locul intervenţiei s-a constatat că în autotren era încarcerat conducătorul auto. S-a lucrat pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate ale autotrenului, iar din păcate conducătorul auto din autoutilitara de Turcia era decedat la momentul sosirii noastre. La această oră nu este niciun pericol , totul a fost localizat s-au luat măsuri de prevenire”, a precizat pultonierul ajutant şef Alexandru Preda.

Prezent la faţa locului, şeful Poliţiei Rutiere Mehedinţi, comisarul şef Gabriel Lică a declarat că accidentul s-a produs din cauza pătrunderii pe contrasens a utilitarei încărcate cu vopsea.

„Pe DN 6 s-a produs un accident de circulaţie, accident în care au fost implicate două vehicule, un microbuz şi un  licaautotren. În uma accidentului a rezultat decesul unei persoane şi rănirea gravă a alteia. Cauza producerii accidentului este pătrunderea pe contrasens a microbuzului”, a declarat comisarul şef Gabriel Lică.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top