vineri , 7 august 2020
NEWS ALERT

ACCIDENT LA HALÂNGA: UN TÂNĂR A MURIT PE LOC

Sfârșit cumplit pentru un tânăr în vârstă de 22 de ani din Mehedinți. A rulat cu viteză amețitoare la ieșirea din Drobeta Turnu Severin, pe Dn 67, a pierdut controlul volanului, a lovit un canal după care s-a răsturnat cu mașina. Salvatorii veniți la fața locului nu i-au mai putut veni în ajutor.
Tânărul se afla singur în mașină, iar cei care l-au văzut în trafic spun că ar fi circulat cu viteză în momentul în care a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe banda de mers cu mașina, iar după ce a intrat cu o roată într-un canal, s-a răsturnat și a rămas captiv între fiarele mașinii. La fața locului au ajuns echipaje de pompieri și de la Ambulanță, dar niciun salvator nu a mai putut face nimic. Tânărul a murit pe loc.

1F45194D-F42B-4C8C-9B9C-4C9EBA2C266F

https://m.youtube.com/watch?v=oiOOv8G81Xk&feature=share

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

Accidentul s-a produs în localitatea Halânga, la ieșirea din Drobeta Turnu Severin, unde este restricție de viteză, pe o porțiune cu patru benzi.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top