sâmbătă , 21 iulie 2018
NEWS ALERT

ACCIDENT LA HINOVA! O FETIŢĂ DE 13 ANI LA SPITAL

ambulantaUn şofer a accidentat în această seară o fetiţă din localitatea Hinova, care traversase DN 56 A prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Fetiţa, de numai 13 ani, din satul Hinova a ajuns în această seară la spital, cel mai probabil cu piciorul fracturat. Ea a traversat DN 56 A şi a fost acroşată de un autoturism. Din fericire nu a fost lovită grav, este conştientă şi nu are viaţa pusă în pericol. A fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a afla împrejurările în care s-a produs acest accident. Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, dar cum copila a traversat prin loc nepermis el nu va păţi nimic.

Acesta este cel de-al doilea accident în care este lovit un copil, în ultima săptămână. Vineri seară, în oraşul Orşova, o fetiţă de numai unsprezece ani, care a traversat tot prin loc nepermis, a fost accidentată grav de un şofer din Caraş-Severin, care conducea un bolid 4 x 4. Fetiţa a fost transportată cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti, în comă de gradul IV, cu şanse minime de supravieţuire.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top