vineri , 25 septembrie 2020
NEWS ALERT

ACCIDENT PE CALEA FERATĂ. UN BĂRBAT DIN CARAŞ ARE PICIOARELE ZDROBITE DUPĂ CE A FOST LOVIT DE UN INTERCITY

123219 accident mortal2Bărbatul, de 36 de ani este lovit pentru a doua oară de un tren. Prima dată s-a refăcut, acum va rămâne infirm pentru toată viaţa, dacă va scăpa cu viaţă.

Accidentul s-a produs în urmă cu doar două ore. Tânărul se afla pe calea ferată, între localităţile Igiroasa şi Prunişor când a fost lovit de trenul Intercity nr 72, care circula pe ruta Bucureşti – Timişoara. Bărbatul, care are ambele picioare zdrobite a fost preluat de o ambulanţă a SJA Mehedinţi şi transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Dramatic este faptul că destinul acestui om parcă este legat tragic de garniturile de tren. În urmă cu câţiva ani, tânărul a mai fost lovit o dată de un tren, şi din fericire atunci s-a refăcut. Starea lui este însă acum una foarte gravă. Poliţiştii au demarat o anchetă care va stabili dacă tânărul a încercat să se sinucidă, sau dacă a fost lovit de tren pentru că a fost neatent.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top