sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ACCIDENT RUTIER PROVOCAT DE UN GINERE ÎN DRUM SPRE STAREA CIVILĂ

Două persoane între care un copil care făceau parte dintr-un alai de nuntă au fost rănite sâmbătă după ce maşina condusă de ginere s-a răsturnat pe DN 67, în aproiere de Drobeta Turnu Severin.

politia rutiera in actiunePotrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Meheidnţi, Rooxana Vişan, accidentul s-a produs în localitatea Izvoru Bârzii, maşina răsturnându-se în afara părţii carosabile, într-o curbă în timp ce se îndrepta către Drobeta Turnu Severin, primele informaţii arătând că şoferul a pierdut controlul volanului.

Autoturismul făcea parte dintr-un alai de nuntă, fiind condus de ginere, care se îndrepta către Oficiul  Starii Civilă din Drobeta Turnu Severin, unde urma să se căsătorească.

În urma accidentului două persoane, o femeie şi un copil în vârstă de opt ani au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin. Potrivit medicilor, cei doi au răni uşoare şi sunt în afara oricărui pericol.

După cercetarea la faţa locului a accidentului, efectuată de poliţişti, ginerele a fost preluat de o altă maşină şi a mers la Oficiul Stării Civile.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top