miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

ACCIDENT SPECTACULOS LA SEVERIN: TREI PERSOANE LA SPITAL

Trei persoane au ajuns la spital, marţi după-amiază după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident produs pe Splaiul Mihai Viteazu, în apropierea Stadionuli Municipal. Un şofer începător a lovit un autoturism care circula regulamentar şi a plonjat apoi cu maşina în canalul de pe marginea drumului care are peste 10 metri adâncime. Doar o minune a făcut ca tânărul de 19 ani care se afla la volan şi femeia care se afla în maşină să scape cu viaţă.

_DSC1345

Şoferul care conducea regulamentar autoturismul personal pe Splaiul Mihai Viteazu se afla în maşină cu soţia şi nepoţelul de doar cinci ani. A trecut prin momente de spaimă când a simţit că este lovit din spate de cealaltă maşină care circula cu viteză.

„Aveam nepoţelul şi soţia în spate, veneam uşor că aici trebuia să fac dreapta pe Târgu Jiului, să las nepoţelul. Am văzut pe cineva că vine tare din spate, a intrat în derapaj, ceva s-a întâmplat. Pe mine m-a întors cu maşină. Am auzit bubuitura aici şi am sunat la 112 că mi-a fost mai mult teamă de el că eu m-am lovit doar la cap, în oglindă. M-a lovit pe mine şi din coliziune a căzut.”, a declarat şoferul care circula regulamentar.

accident

Maşina condusă de şoferul începător a plonjat în canalul din beton de pe marginea drumului. La faţa locului a fost o adevărată desfăşurare de forţe. Au fost chemaţi pompierii de la descarcerare, mai multe ambulanţe şi echipaje de poliţie.

„Când am ajuns la faţa locului am constatat că victimele au ieşit pe picioarele lor, nu erau grav. Am verificat autoturismul care a rămas în şanţ, în canal, să nu aibă scurgeri de combustibil şi alte probleme.”, a declarat maior Marius Gogâlta, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.

_DSC1343

În cele din urmă tânărul şi mama sa au ieşit singuri din maşină, au fost preluaţi de medicii de la Ambulanţă şi sunt în afar oricărui pericol. La spital a fost transportat pentru investigaţii şi conducătorul auto care circula regulamentar. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Cel mai probabil însă, a fost cauzat de viteza prea mare a şoferului începător .

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top