duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

FOTO VIDEO ACCIDENT, TERIBIL PE DN 56 A – ŞASE OAMENI LA SPITAL

Imagini de coşmar pe DN 6. O Dacia s-a rupt în două. Ocupanţii ei în stare critică la spital.

deschidere

Şase oameni au ajuns în acestă dimineaţă la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin după ce au fost implicaţi într-un grav accident de circulaţie. Trei dintre aceştia sunt  sunt în stare gravă, cu multiple fracturi şi traumatisme la cap şi membre iar o a patra persoană a intrat în comă. Cauza este neatenţia la schimbarea direcţiei de mers.

Accidentul s-a produs pe DN 56 A, cel care leagă Tr. Severin de Calafat. La intrarea într-o staţie PECO, un şofer care conducea o Dacia înmatriculată în Timiş, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. A fost lovit în plin de un alt autoturism care se angajase în depăşire.

poza accident_01(1)

Impacgtul a fost atât de violent că Dacia s-a rupt în două.  „Şoferul de pe autoturismul Dacia a virat la stânga fără se se asigure şi a intrat în coliziune cu autovehiculul care se angajase în depăşire. În urma impactului au rezultat şase victime, care au fost transportrate la Spitalul Judeţean din Tr. Severin”. a declarat, Cătălin Vulcănescu – din cadrul Biroul Poliţiei Rutiere Mehedinţi.

poza accident_21(1)

La locul accidentului au ajuns echipajul de la descarcerare şi cinci ambulanţe. “Au rezultat cinci victime, dintre care un pacient în stare critică, cu fracturi la ambele picioare, care a devenit inconştient în apropierea spitalului, o victimă este cu un traumatism cranian acut închis, cu o plagă foarte mare, care sângera abundent, încă o persoaneă cu ambele picioare fracturate, o femeie cu un traumatim de bazin cu dureri atroce şi o persoană cu contuzie la genunchi şi la piciorul drept, a declarat Eliodor Mihuţ, medic în cadrul Serviciului de Ambulanţă Mehedinţi. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top