marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

FOTO: ACOPERISUL FABRICII DE CONFECTII DIN STREHAIA, SPULBERAT DE O FURTUNA PUTERNICA

Acoperișul din tablă și lemn al fabricii de confecții din Strehaia, (jud. Mehedinți) a fost spulberat joi seara, de o furtună puternică, ce a durat aproximativ o oră, acesta acoperind carosabilul pe un sens de mers si afectand o locuință aflată în apropiere.

poza

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinți, furtuna a spulberat acoperișul de aproximativ 100 metri pătrați al clădirii care se află pe strada  Dunrăii din Strehaia, parte din el prăbușindu-se pe carosabil, în timp ce alte bucăți au rămas suspendate.

foto2

La fața locului a ajuns un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Strehaia al ISU Mehedinți, format din șase subofițeri care au intervenit pentru degajarea acoperișului de pe strada blocată circulației pe un sens, dar și pentru tăierea bucăților din acoperiș care au rămas suspendate pe clădirea fabricii de confecții.

Totodată, la fața locului au fost chemate și echipaje de poliție și jandarmi care să asigure intervenția pompierilor și să dirijeze circulația rutieră.

În urma prăbușirii acoperișului fabricii de confecții, proprietarii unei locuințe au reclamat la firma de asigurare a casei că mai multe bucăți de tablă au căzut peste acoperișul imobilului.

foto

De asemenea, pompierii au intervenit joi seara, în comuna Ponoarele, (jud. Mehedinți) pentru tăierea unui copac ce a luat foc după ce a fost trăsnit de un fulger, în timpul furtunii.

Furtuna s-a produs în jurul orei 18.00, ploaia violentă fiind însoțită de tunete și descărcări electrice.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top