miercuri , 27 octombrie 2021
NEWS ALERT

ACUM O ORĂ: ACCIDENT PE DN 6, LA ŞIMIAN. PATRU OAMENI LA SPITAL, DOI CU RĂNI GRAVE

simianŞase oameni din două accidente rutiere produse azi în Mehedinţi au ajuns la spital cu răni grave.

Viteza excesivă pe carosabil umed a băgat patru oameni în spital, dintre care doi în stare gravă, în Mehedinţi. Două autoturisme s-au ciocnit pe DN 6, după ce unul dintre ele a derapat şi a pătruns pe contrasens. Ambii şoferi au rămas încarceraţi şi au suferit răni care vor necesita luni bune de îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs la ieşirea din oraşul Drobeta-Turnu-Severin. Un autoturism în care se aflau două persoane, care mergeau la o nuntă, înmatriculat în Franţa a fost scăpat de sub control şi a derapat. A pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de o maşină din Caraş-Severin. Răniţi grav, şoferii au rămas încarceraţi. Toţi cei patru ocupanţi ai maşinilor au fost transportaţi la spital cu patru ambulanţe.

Viteza mare pe ploaie a fost cauza accidentului, sunt de părere poliţiştii. În acseastă seară pe Dn 6 s-a produs un accident de circulaţie în care un autoturism condus cu viteză excesivă a pătruns pe contrasens şi a intrat în cloziune cu un al autoturism care circula regulamentar. Din impact au rezultat patru victime, transportate la spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin”, a declarat Claudiu Bebec – Biroul Poliţiei Rutiere

Este cel de-al doilea accident produs astăzi în Mehedinţi din cauza vitezei şi a ploii. Alte două persoane au ajuns la spital rănite grav după ce maşina în care se aflau a derapat şi s-a răsturnat.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top