marți , 14 iulie 2020
NEWS ALERT

ACUM: UN NOU ACCIDENT PE KISELEFF COLŢ CU MAREŞAL AVERESCU

accident10Trei oameni au ajuns la spital în urma unui nou impact în una din intersecţiile cu cu cele mai multe accidente din Tr. Severin.

Grav accident de circulaţie la Drobeta-Turnu-Severin. Trei oameni au ajuns la spital, după ce un şofer neatent  nu a oprit la stop şi a intrat într-un autoturism care circula regulamentar şi pe care proprietarul  îl cumpărase chiar astăzi. Din impact, cele două maşini au ricoşat în gardul din beton şi piatră al unui imobil, pe care l-au distrus din nou, la numai câteva zile după ce proprietarul abia îl reparase, tot în urma unui accident de circulaţie.

Accidentul s-a produs desigur la intersecţia străzilor Kiseleff cu Mareşal Averescu, din cauza neacordării de prioritate. Şoferul unui Opel nu a oprit la indicatorul STOP, deşi acesta este prezent în trei locuri în intersecţie şi strada este marcată şi cu benzi rezonatoare. Impactul cu maşina care circula regulamentar a fost imposibil de evitat.

După impact cele două maşini s-au oprit în gardul unei case pe care l-au făcut praf. Proprietarul abia îl renovase, după ce a fost distrus tot în urma unui accident, în urmă cu mai puţin de o lună. Locatarii de pe strada Mareşal Averescu spun că se tem să mai meargă pe trotuar din cauza accidentelor repetate.

Cei doi şoferi au fost testaţi şi nu consumaseră băuturi alcoolice. Şoferul care nu a acordat prioritate va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Cei trei răniţi au fost transportaţi la spital, dar nu au leziuni care să le pună viaţa în pericol.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top