miercuri , 26 septembrie 2018
NEWS ALERT

ADJUNCTUL IPJ MEHEDINTI, DECEBAL DRAGHIEA, NUMIT SEF LA IPJ GORJ

Comisarul sef Decebal Draghiea, adjunctul sef al Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti si totodata fiul prefectului de Mehedinti, a fost numit sef plin al Inspectoratului Judetean de Politie Gorj.

98EA0439-8975-4ACA-8157-92D36657A48F-3964-0000020FFB9190EDNumirea lui Draghiea a venit luni si este pe o perioada de sase luni. Decebal Drăghiea are vârsta de 39 de ani şi a absolvit Liceul Militar ,,Neagoe Basarab’’ din Buzău, iar în anul 2011 Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza’’ Bucureşti.
A fost timp de trei ani şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Mehedinţi, iar în primăvara acestui an a fost instalat în funcţia de adjunct al şefului Poliţiei Mehedinţi.

Decebal Draghiea va merge incepand de marti la noul loc de munca intrucat luni dimineata, nu a stiut despre numire, astfel ca s-a prezentat la IPJ Mehedinti.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top