duminică , 17 ianuarie 2021
NEWS ALERT

FOTO ADMINISTRATORUL LICEULUI AUTO DIN TURNU SEVERIN MORT ÎNTR-UN TERIBIL ACCIDENT DE CIRCULAŢIE

Administratorul Liceului Auto din Drobeta Turnu Severin şi-a pierdut viaţa azi-noapte într-un mod cumplit. Bărbatul a fost spulberat de un TIR în timp ce încerca să-şi repare în mijlocul şoselei maşina care luase foc.

accident

Accidentul a avut loc în localitatea Lunca Banului, judeţul Mehedinţi. Administratorul Colegiului Tehnic Auto din Drobeta Turnu-Severin, Constantin Lăsculescu, de 58 de ani, se întorcea de la fiica sa, din Bucureşti, cu un prieten. Îşi luase concediu trei zile pentru a-şi ajuta fiica în rezolvarea unor probleme. La 60 de kilometri de casă, maşina a luat foc.

Bărbatul nu a putut scoate autoturismul de pe şosea, aşa că s-a apucat să îl repare în mijlocul drumului. Cei doi au decuplat bornele bateriei şi încercau să stingă focul. Numai că maşina a rămas fără lumini, iar un TIR i-a lovit în plin.

POZA ACCIDENT 01

În urma imapctului, autoturismul a căzut într-un şant, însă administratorul liceului a fost târât circa 50 de metri, corpul său fiind sfârtecat în mai multe bucăţi.

Şoferul maşinii a fost târât câţiva metri pe şosea. Medicii au spua că bărbatul nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Prietenul lui a fost şi el la un pas să-şi piardă viaţa.

POZA ACCIDENT 13

„Din primele informaţii, autoturismul nu era semnalizat, nu erau nici triunghiuri reflectorizante, nici alte elemente reflectorizante. Vom efectua verificări pentru a stabili cu exactitate şi acest aspect”, a declarat Cătălin Vulcănescu de la Poliţia Rutieră Mehedinţi.

POZA ACCIDENT 21

Marţi dimineaţa, profesorii de la Liceul Auto erau consternaţi de cele petrecute. Constantin Lăsculescu era administratorul liceului de peste 20 de ani şi peste şapte ani urma să ia la pensie.

DSCF9503“Sunt extrem de supărat, a fost un om competent. Cred că Dumnezeu a făcut din nou aşa cum ştie el, ia oamenii buni la el şi pe cei răi îi mai lasă pe pământ că poate se mai îndreaptă. Mai avea şapte ani până la pensie şi se considera că este un om realizat, fiica era profesoară la Bucureşti, titulară la una din şcoli, avea şi un nepoţel pentru care mereu făcea drumuri la Bucureşti. Şi acum i-am aprobat trei zile de concediu pentru că avea de rezolvat nişte probleme imobiliare în legătura cu fiica. Era extrem de mândru de fiica sa. Una peste alta nu era deloc pregătit ca să moară şi în acest mod atât de groaznic. Sper să nu fi suferit şi să fi murit pe loc”, a spus Costel Olteanu, directorul Liceului Auto din Turnu Severin.

Corina Macavei

 

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top