duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ADOLESCENT ÎNECAT ÎN RÂUL TOPOLNIȚA, UNDE MERSESE LA SCĂLDAT CU MAI MULȚI PRIETENI

Un adolescent în vârstă de 15 ani s-a înecat miercuri, în râul Topolnița, în localitatea mehedințeană Cerneți, după ce acesta mersese cu mai mulți prieteni la scăldat, să se răcorească. Pompierii ajunși la fața locului au scos trupul tânărului din apă, dar din păcate acesta era deja decedat, astfel că manevrele de resuscitare ale medicilor nu au dat rezultate.

INECAT

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Meheidnți, Raluca Târcă, miercuri după-amiază, pompierii au fost solicitați să intervină pentru salvarea unei persoane înecate în râul Topolnița.  Ajunși la fața locului, au constatat că era vorba despre un adolescent care intrase în apă sa facă o baie, cei care se aflau cu el declarând că atunci când nu l-au mai văzut pe luciul apei, s-au hotărât să sune la 112.

”Detașamentul de Pompieri Drobeta s-a deplasat la fața locului cu un echipaj de căutare-salvare care a intervenit cu o barcă cu motor. Tânărul a fost scos în aproximativ zece minute și predat echipajului Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți, ajuns de asemenea la fața locului.”, a mai spus Raluca Târcă.

Trupul tânărului a fost predat Serviciului de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top