vineri , 28 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ADRIAN DUICU A IEŞIT LA VOT DIN AREST LA DOMICILIU

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, aflat în arest la domiciliu, pentru fapte de corupţie a votat duminică la o secţie din Orşova, după ce Curtea de Apel Bucureşti şi-a dat acceptul ca acesta să meargă la vot.

duicu la votare

Aflat în arest la domiciliu la Orşova, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, a votat duminică în jurul orei 11,00, la secţia numărul 66 din municipiul Orşova, secţia la care este arondat, unde a venit însoţit de cele două fiice şi soţie.

Adrian Duicu a plecat de acasă la volanul autoturismului său Grand Cherokee, dar înainte de a ajunge la secţia de votare a trecut pe la secţia de poliţie, pentru a-şi ridica buletinul. S-a întors la poliţie după ce a votat, după care a revenit la domiciliu.

În urma unei cereri adresate Curţii de Apel Bucureşti, lui Adrian Duicu i s-a permis să voteze la secţia unde este arondat în intervalul orar 10,00-12,00.

În primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, nu a vrut să voteze. Duicu se află în arest la domiciliu din data de 18 octombrie, la vila sa din Orşova.

Curtea de Apel Bucureşti a admis, de asemenea, ca şi Constantin Popescu, fostul preşedinte al PSD Orşova, inculpat în acelaşi dosar cu Adrian Duicu pentru fapte de corupţie, să voteze la Drobeta Turnu Severin, în intervalul orar 8,00-10,00.

Până la ora 13.00, în Mehedinţi, votaseră 30,74% dintre alegătorii cu drept de vot, procent care clasa judeţul pe locul VI pe ţară.

Dintre aceştia, un număr de 3900 de persoane votaseră pe listele suplimentare.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top