luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

ADRIAN DUICU A PIERDUT LUPTA PENTRU UN POST DE VICEPREŞEDINTE PSD

Liderul PSD Mehedinţi, Adrian Duicu a pierdut funcţia de vicepreşedinte la nivel central al partidului, fiind printre cei cinci candidaţi care au obţinut cele mai puţine voturi, potrivit mediafax.ro.

Site-ul mediafax.ro scrie că vicepreşedinţi la nivel naţional au fost aleşi, în ordinea numărului de voturi obţinute: Nicolae Bănicioiu, Marian Vanghelie, Titus Corlăţean, Dan Nica, Eugen Bejenariu, Constantin Niţă, Dan Şova şi Ion Călinoiu, în timp ce Gheorghe Bunea Stancu, Ion CâleaAdrian Duicu, Ion Prioteasa şi Cristian Rizea, şi ei candidaţi la funcţia de vicepreşedinte naţional, s-au aflat ca număr de voturi sub lista primilor opt clasaţi.

Aceeaşi sursă precizează că postul de vicepreşedinte pentru Regiunea Sud-Vest Olteniaa fost obţinut de liderul PSD Olt, Paul Stănescu.

ponta cu duicu

Preşedintele Partidului Social Democrat, confirmat sâmbătă în funcţie, la Congresul PSD, a declarat că îşi doreşte să îi coopteze în conducerea partidului şi pe cei care au pierdut.

“ Toţi cei care au pierdut, vreau şi îmi doresc foarte mult să îi cooptez, într-o formă sau alta, în echipa de conducere, pentru că sunt oameni foarte valoroşi, sunt oameni care au voturi în spate, care conduc judeţe şi de care am nevoie în continuare”, a subliniat Ponta, potrivit mediafax.ro.

Până la momentul transmiterii acestei ştiri, Adrian Duicu nu a fost găsit pentru un punct de vedere.

Încă de la anunţul că va candida pentru o funcţie de vicepreşedinte la nivel central al PSD, Adrian Duicu a spus că va fi o cursă cu emoţii având în vedere că la nivel naţional, toate organizaţiile PSD au avut rezultate bune la ultimele alegeri, fapt ce induce şi dorinţa tututror șefilor de filiale de a accede în forurile de conducere ale partidului. Şi totuşi, Adrian Duicu a precizat atunci că „ceilalţi (n.r. preşedinţii organizaţiilor PSD din ţară) şi-au menţinut ce au avut, Mehedinţiul nu a avut nimic şi a câştigat”.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top