duminică , 24 ianuarie 2021
NEWS ALERT

ADRIAN DUICU RĂMÂNE ÎN AREST

Curtea de Apel Bucureşti a respins solicitarea lui Adrian Duicu de cercetare a sa în stare de libertate, sub control judiciar sau arest la domiciliu, în dosarul în care preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi a fost arestat în data de 4 aprilie pentru fapte de corupţie.

duicu1-465x390Curtea de Apel Bucureşti a considerat ca neîntemeiată cererea lui Adrtian Duicu de eliberare sub control judiciar sau arest la domiciliu astfel că a respins-o în data de 14 iulie 2014.

Adrian Duicu este suspectat de fapte de corupţie, folosindu-şi influenţa de preşedinte PSD Mehedinţi şi preşedinte al CJ Mehedinţi pentru a propulsa în funcţii atât pe soţia fostului şef al Poliţiei Mehedinţiene, Ştefan Ponea, aflat şi el în arest preventiv, cât şi pe acesta.

Influenţa ar fi fost exercitată chiar din Cabinetul premierului Victor Ponta.

Adrian Duicu, fostul şef al PSD Orşova, Constantin Popescu şi fostul şef al IPJ Mehedinţi au fost arestaţi preventiv la începutul lunii aprilie, aflându-se în cea de-a patra lună de arest preventiv. Magistraţii au aprobat la fiecare 30 de zile prelungirea mandatelor de arestare a procurorilor în cazul celor trei şi de fiecare dată Adrian Duicu a contestat deciziile judecătorilor, neavând însă câştig de cauză. (O.M.)

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top