sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

AGLOMERAŢIE LA DIRECŢIA DE TAXE ŞI IMPOZITE LOCALE TURNU SEVERIN

Sute de severineni au luat cu asalt luni dimineaţă sediul Direcţiei Locale de Taxe şi Impozite din Drobeta Turnu Severin pentru o amărâtă de adeverinţă necesară la dosarul pentru subvenţia la căldură.

directie

Începând cu data de 15 octombrie, persoanele interesate pot depune la primării cereri de subvenţie pentru încălzirea cu agent termic, lemne, gaze naturale şi energie electrică.

Printre alte documente solicitate, beneficiarii trebuie să depună la dosar şi un certificat fiscal eliberat de Direcţia de Taxe şi Impozite Locale, care să le ateste veniturile obţinute.

De aici începe nebunia, fiindcă Primăria oraşului a catadicsit ca acest documente să fie eliberate numai la sediul central, şi nu şi la punctele externe pe care le are în municipiul Drobeta Turnu Severin.

Luni dimineaţă, coada se întindea pe câţiva zeci de metri în afara sediului. Oamenii s-au înârmat cu răbdare, dar mulţi dintre ei pur şi simplu plângeau fiindcă nu puteau să reziste atâtea ore la coadă din cauza afecţiunilor medicale.

“Plâng că nu îmi dă şi mie adeverinţa ca să o depun pentru ajutorul de lemne. Am cerut să intru în faţă fiindcă nu pot să stau în picioare ore întregi. Este bătaie de joc”, spunea cu lacrimi în ochi o doamnă”.

“Nu se poate domnule aşa ceva, îşi bat joc de noi, pentru o adeverinţă să stai atâtea ore la coadă. Suntem oameni bătrâni, asta e umilinţă”, spunea revoltat un alt domn, care aştepta de peste o oră la coadă.

Corina Macavei, Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top