marți , 19 ianuarie 2021
NEWS ALERT

AGRESORUL BARBATULUI SECHESTRAT IN CIOROBORENI A FOST RETINUT. AFLA AICI CE A DECLARAT LA AUDIERI!

Fostul deţinut eliberat condiţionat, care a sechestrat un bărbat din localitatea mehedinţeană Cioroboreni, l-a bătut cu securea, a aruncat diluant pe el, i-a dat foc, după care  l-a legat cu sârmă de mâini şi picioare şi l-a încuiat în casă, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru tentativă de omor.

agresor

La intrarea în sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, întrebat de jurnalişti de ce l-a sechestrat pe bărbatul de 34 de ani, a răspuns “Bine că n-a murit, fraierul!”, după care a fost condus de către poliţişti la audieri, fiind reţinut ulterior pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Arest Preventiv al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, procurorul Fănică Cercel, în cazul individului s-a început urmărirea penală pentru tentativă la omor calificat, lipsire de libertate şi tâlhărie în formă calificată.

Mobilul agresiunii violente ar fi fost, potrivit sursei citate anterior, calul şi căruţa victimei pe care agresorul ar fi vrut să le vândă.

“Din declaraţia inculpatului rezultă că partea vătămată i-ar fi promis, într-o altercaţie anterioară că o să vândă calul şi căruţa şi vor merge împreună în târg pentru a folosi banii împreună. S-au întâlnit acasă la persoana vătămată, inculpatul ar fi înţeles că s-ar fi răzgândit, motiv pentru care a procedat în modalitatea respectivă exact cu scopul de a-i lua calul şi căruţa.”, a mai declarat procurorul Cercel.

Victima, Daniel Constantin Căbulea care se află în continuare internat la secţia de Chirurgie a Spitalului din Drobeta Turnu Severin, pentru îngrijiri medicale, în urma agresiunii din noaptea de vineri spre sâmbătă.

Bărbatul a declarat că Dumitru Hornoiu l-a rugat să îl ducă acasă cu căruţa, iar când au ajuns în casă, l-a bătut cu o secure, a aruncat diluant pe el după care i-a dat foc, iar după ce a aruncat hainele de pe el ca să se salveze, agresorul l-a legat cu sârmă de mâini şi de picioare şi l-a închis în casă. O noapte întreagă, victima a căutat mijloace ca să scape reuşind spre dimineaţă să rupă sârma cu care era legat de picioare. Atunci a spart geamul de la camera în camera în case fusese incuiat, a ieşit pe uliţa satului, unde a cerut ajutor la vecinii care au chemat Ambulanţa şi Poliţia.

Agresorul fusese de curând eliberat condiţionat după o condamnare pentru infracţiunile de violare de domiciliu şi lovire.

În cursul zilei de joi, el va fi prezentat Tribunalului Meheidnţi cu propunerea de arestare preventivă.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top