vineri , 10 iulie 2020
NEWS ALERT

AGRESORUL CARE A TORTURAT UN TÂNĂR DIN CIOROBORENI, ADUS LA AUDIERI

Bărbatul din Cioroboreni care a torturat un prieten a fost adus miercuri dimineaţă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi pentru audieri, fiind acuzat de tentativă de omor.

agresiune

După ce a fost căutat de poliţişti timp de trei zile, acesta s-a prezentat marţi după-amiază la Postul de Poliţie din comună, după care a fost lăsat în libertate punându-i-se că miercuri dimineaţă va fi prezentat procurorului de caz.

Aşa că marţi seara, agresorul a servit liniştit o bere într-o cârciumă din sat, spre disperarea localnicilor care se tem pentru viaţa lor.

Duminică, Daniel Constantin Căbulea, un tânăr din Cioroboreni, a ajuns în stare gravă la Spitalul din Drobeta Turnu Severin în urma unei scene de o ferocitate ieşită din comun. Bărbatul a fost sechestrat, bătut cu securea, legat la mâini şi incendiat, după ce agresorul a vărsat diluant peste el.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top