duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

AJOFM MEHEDINŢI ORGANIZEAZĂ BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI

În data de 26 septembrie 2014, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

 bursa

În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul absolvenţilor diferitelor instituţii de învăţământ, AJOFM Mehedinţi va organiza în data de 26 septembrie 2014, în Drobeta Turnu Severin, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor Mehedinţi (CRFPA), str Serpentina Roşiori nr 1 „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi” .

Totodată, în funcţie de locurile de muncă ce vor fi depistate, se va încerca organizarea de burse ale locurilor de muncă pentru absolvenţi şi la punctele de lucru ale AJOFM Mehedinţi din Orşova, Strehaia, Baia de Aramă, Vânju Mare şi Cujmir.

Trebuie spus că în baza Legii nr 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, cu modificările şi completările ulterioare, se subvenţionează locurilor de muncă pentru angajatorii care încadrează absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ, şomeri peste 45 de ani sau părinţi unici întreţinători ai familiilor monoparentale, persoane cu dizabilităţi, persoane care mai au cel mult 5 ani până la pensie, pe diferite perioade de timp, pentru fiecare angajat primindu-se o sumă a cărei valoare este raportată la un  indicator social de referinţă.

Aşadar, pentru depistarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, dintr-o gamă cât mai diversă de meserii ( din diferite domenii de activitate ) şi care să fie oferite participanţilor la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Mehedinţi vor începe acţiunea de contactare a agenţilor economici, aceştia urmând să primească o invitaţie de participare şi un formular de ofertă de locuri de muncă vacante .

« În contextual socio-economic actual, în care criza economică a afectat puternic judeţul nostru, angajatorii care au locuri de munca vacante sunt rugaţi să participe la această bursă a locurilor de muncă din judeţul Mehedinţi », a declarat Sorin Marinescu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Mehedinţi.

La acest târg de locuri de muncă sunt aşteptaţi să participe atât absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ cît şi alte persoane care se află în căutarea unui loc de muncă.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top