marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

AL ZECELEA SENS GIRATORIU DIN DROBETA TURNU SEVERIN COSTĂ 270 000 EURO

Primăria Drobeta Turnu Severin se pregăteşte să constriască cel de-al zecelea sens giratoriu în municipiu, la intersecţia bulevardelor Aluniş şi Tudor Vladimirescu, lucrarea aflându-se în procedură de licitaţie.

sensContractul pentru sensul giratoriu s-ar putea semna în data de 19 februarie, iar valoarea totală se ridică la 1,216,540 RON, adică aproximativ 270 000 euro. Suprafaţa totală a sensului giratoriu este de 14022 mp din care suprafata carosabila este de 8614 mp, cuprinzând de asemenea inel central, insule de dirijare (zone verzi) 1850 mp şi trotuarele aferente cu o suprafaţă de 3558 mp. Se vor monta borduri mari şi borduri de încadrare mici, dar şi stâlpi de iluminat public.

Lucrările la sensul giratoriu de la intersecţia bulevardelor Aluniş şi Tudor Vladimirescu ar urma să înceapă în primăvara 2014. În municipiul Drobeta Turnu Severin  sunt nouă sensuri giratorii la care se adaugă cele trei, de la intrările în oraş, la intersecţiile cu centura ocolitoare, dar acestea nu au fost construite din banii publici.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top