sâmbătă , 23 ianuarie 2021
NEWS ALERT

ALADIN GEORGESCU: „ÎN MEHEDINŢI, NU AM CUNOŞTINŢĂ DESPRE AFIŞE CU USL”

Vicepreşedintele PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu a declarat, vineri, că Organizaţia PSD va respecta decizia Biroului Electoral Judeţean de a îndepărta din locurile de afişaj afişele care conţin semne electorale şi grafisme ce se referă la USL şi se va conforma.

usl traieste 2„Cunosc decizia Biroului Electoral Judeţean, este o decizie pe care trebuie să o respectăm, nu avem alternativă. Din ce ştiu eu, nu avem asemenea afişe în judeţul Mehedinţi, dar dacă există, la momentul la care va deveni executorie, hotărârea BEJ-ului o vom respecta.”, a declarat Aladin Georgescu.

Afişe pe care apare  sloganul „USL trăieşte!”  sunt expuse chiar pe sediul Organizaţiei PSD Mehedinţi de pe strada Traian din Drobeta Turnu Severin.

Biroul Electoral Judeţean Mehedinți a admis plângerea înregistrată de Filiala Mehedinți a Partidului Național Liberal, privind utilizarea nelegală de către Alianța Electorală PSD-UNPR-PC a semnului electoral și denumirii alianței Uniunea Social Liberală sub forma acronimului USL, fapt de natură a crea confuzie în rândul electoratului.

usl traieste 3Prin decizia BEJ Mehedinți din 8.05.2014, s-a dispus îndepărtarea din locurile de afișaj a acelor afișe electorale, care conțin semne electorale și grafisme, ce se referă la USL.

Preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu a declarat vineri că în condiţiile în care Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC nu va ridica afişele din judeţul Mehedinţi, va depune plângere la Poliţie.

“În Mehedinţi, USL a murit definitiv. Un termen rezonabil este data de luni, 12 mai. În condiţiile în care afişele electorale cu acronimul USL nu vor fi ridicate până luni, vom depune plângere penală la Poliţie.”, a declarat vineri preşedintele PNL Mehedinţi.

Oana Mitu

usl traieste 4

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top