marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ALADIN GEORGESCU: PERSOANELE TRANSPORTATE LA VOT DE PNL AU VOTAT CU PSD

În lipsa preşedintelui PSD Mehedinţi, Adrian Duicu, aflat în arest preventiv pentru fapte de corupţie, secretarul executiv al Organizaţiei, Aladin Georgescu, a organizat marţi o conferinţă de presă, în care şi-a arătat mulţumirea faţă de rezultatul alegerilor europarlamentare, PSD obţinând în judeţ 51,02%.

aladin georgescuIniţiativa organizării unei conferinţe de presă târzii de altfel, a fost cel mai probabil legată de faptul că Aladin Georgescu vrea să le arate tuturor că în PSD „se poate” şi fără Adrian Duicu, ştiut fiind că acesta abia a aşteptat să îi ia locul la Consiliului Judeţean.

Atât de bine le este social democraţilor fără Adrian Duicu, aflat pe ultima sută de metri a celui de-al doilea mandat de arestare preventivă, încât la europarlamentare au obţinut 50,02%.

Întrebat cu privire la numărul mare de votanţi pe listele suplimentare la alegerile europarlamentare, Aladin Georgescu i-a acuzat pe reprezentanţii PNL de turism electoral, adăugând totuşi, că parte dintre cei care ar fi fost duşi cu maşinile la vot de către liberali, duminică, ar fi votat cu PSD.

„În ziua de duminică am mers în foarte multe localităţi din Mehedinţi, am primit telefoane de la reprezentanţii noştri în secţiile de votare de la responsabilii noştri din localităţi care mi-au spus la unison că reprezentanţi ai PNL au transportat foarte mulţi oameni în secţiile de votare şi se vede asta din numărul celor înscrişi pe listele suplimentare. (…) Faptul că aceste persoane duse în nu ştiu ce secţii au votat cu PSD, nu face decât să mă bucure.”, a declarat secretarul executiv al PSD Mehedinţi.

În judeţul Mehedinţi, pe listele suplimentare la alegerile europarlamentare au votat 17 000 de persoane.

Oana Mitu

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top