miercuri , 19 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ALCOOL CONFISCAT DE POLIȚIȘTII DE FONTIERĂ DE LA UN CONTRABANDIST MEHEDINȚEAN

Polițiștii de frontieră mehedințeni au consfiscat 460 de litri de alcool din două locaţii din municipiul Turnu Severin folosite de contrabadişti ca depozite ilegale.

ALCOOL (2)

Astfel, în marți după-amiază, poliţiştii de frontieră severineni au descins în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Severin în două locaţii aparţinând  lui M. Constantin în vârstă de 44 de ani, acesta fiind suspectat că se ocupa cu traficul de produse accizabile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, comisar șef Valeriu Pera, la percheziţiile efectuate în cele două locuinţe aparţinând acestuia, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse în diferite locuri din anexa gospodăriei (butoaie şi stupi) cantitatea de 460 de litri de alcool având ca provenienţă Republica Serbia .

Severineanul a declarat poliţiştilor de frontieră că folosea alcoolul la dezinfecţia lăzilor de stup.

Alcoolul în valoare de  13.770 de lei  a fost ridicat în vederea confiscării.

M. Constantin este cercetat pentru deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriului României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita de 100000 de ţigarete .

ALCOOL (1)

Dacă va fi gast vinovat acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 1 şi 4 ani.

Acţiunile operative s-au desfăşurat în baza analizei de risc desfăşurate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni şi a autorizaţiilor de percheziţie emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top