miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

ALCOOL DE CONTRABANDĂ, CONFISCAT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI

Poliţiştii de frontieră severineni au confiscat în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale şi a traficului cu produse accizabile, 72 litri de alcool etilic de provenienţă sârbească.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alcoolul aparţinea unei persoane din localitatea Cerneţi care nu avea documente de provenienţă a mărfii şi era destinat comercializării pe piaţa ilegală.

„În cadrul unei acţiuni  desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile desfăşurate în dimineaţa zilei de 19.05.2014  poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu Severin au oprit  la un filtru organizat la intrarea în municipiul Turnu Severin pe conducătorul unui  autoturism Renault despre care deţineau date că se ocupă cu traficul cu produse accizabile”, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorisal al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, comisarul şef Valeriu Pera.

La controlul autoturismului aparţinând lui T. Cosmin, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Cerneţi, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat în interiorul acestuia cantitatea de 76 litri de alcool etilic pentru care acesta nu avea acte de provenienţă.

Persoana în cauză a declarat că a cumpărat alcoolul  din localitatea Gura Văii  cu suma de 1000 de lei cu scopul  de a-l comercializa ilegal în localităţi de pe raza judeţului Mehedinţi.  În cauză s-a întocmit  lucrare penală pentru savârşirea faptei de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător peste  limita  de 40 de litri de alcool etilic.

Întreaga cantitate de alcool în valoare de 2160 de lei a fost indisponibilizată în vederea  confiscării.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top