marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ALCOOL FĂRĂ DOCUMENTE DE PROVENIENŢĂ CONFISCAT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ ORŞOVENI

290 de litri de alcool au fost confiscaţi la sfârşitul acestei săptamâni de poliţiştii de frontieră orşoveni, într-o acţiune desfăşurată pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale şi a traficului cu produse accizabile.

alcool 1 Alcoolul aparţinea unui cetăţean din localitatea Reşiţa, care nu avea documente de provenienţă a mărfii şi era destinat comercializării pe piaţa ilegală din judeţul Caraş Severin.

 „În cadrul unei acţiuni  desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile desfăşurate în ziua de 20.10.2013 , poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova au oprit  la un filtru organizat la intrarea în localitatea Orşova pe conducătorul  unui  autoturism Wolkswagen despre care deţineau date că se ocupă cu traficul cu produse accizabile”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

La controlul autoturismului aparţinând lui B. Gheorghe, în vârstă de 64 de ani, din localitatea Reşiţa, poliţiştii de frontieră orşoveni au depistat în interiorul autovehiculului cantitatea de 290 de litri de alcool pentru care acesta nu avea acte de provenienţă.

B. Gheorghe a declarat că a cumpărat alcoolul  din localitatea Tîmna cu suma de 2400 lei cu scopul  de a-l comercializa în satele şi comunele din judeţul  Caraş Severin.

Împotriva  lui B. Gheorghe s-a întocmit  dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere  în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător peste  limita  de 40 de litri de băuturi spirtoase.  Întreaga cantitate de alcool în valoare de 4800 de lei a fost confiscată în vederea  confiscării.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top