sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ALCOOL, VITEZĂ, DRAMĂ: UN TÂNĂR DE 18 ANI UCIS, ALŢI PATRU RĂNIŢI GRAV

Un tânăr de 22 de 1ani din Izimşa a urcat băut la volan, într-o maşină în care a mai luat alţi cinci prieteni. Distracţia s-a terminat tragic, după ce şoferul a pierdut controlul maşinii. Unul din cei 6 a murit, iar alţi patru sunt în spital în stare gravă, unul în comă. Şoferul a scăpat aproape nevătămat dar va trăi o viaţă cu gândul că şi-a ucis prietenul.

A urcat la volan, cu o alcoolemie de 0,56 în aerul expirat, într-o maşină cu volan pe dreapta şi şi-a ucis un prieten şi a băgat alţi patru în spital în stare gravă. Este vorba de un tânăr de 22 de ani din Mehedinţi care într-o curbă periculoasă a pierdut controlul maşinii pe care o conducea. A intrat într-un cap de pod, apoi s-a încolăcit de un stâlp de electricitate. 3 ambulanţe şi un echipaj de la descarcerare au ajuns la locul accidentului pentru a prelua victimele.

Accidentul s-a produs noaptea trecută pe DN 56A în localitatea Auroroa. Fără să ţină cont că băuse, tânărul de 22 de ani şi-a luat prietenii în maşină şi au plecat împreună din satul Izimşa către localitatea Cujmir. Într-o curbă la dreapta lipsa experienţei, viteza şi alcoolul au făcut ca tânărul să piardă controlul maşinii. Autoturismul a intrat în derapaj, a părăsit carosabilul şi s-a izbit de capul de pod apoi de sâlpul electric. Unul dintre cei 6 tineri din maşină, un tânăr de 18 ani a murit pe loc. Şoferul a scăpat doar cu zgârietură la ureche. Deşi urcase băut la volan, tânărul nici nu a  recunoscut că el condusese maşina. Doi dintre răniţi, aflaţi în stare gravă au fost scoşi din maşină de echipajele de la descarcerare, iar alţi doi de către martori. Cu toţii au ajuns la Spitalul de Urgenţă. Unul dintre ei este în comă şi intubat.

“Pe DN 56 A s-a produs un accident de circulaţie. Unautoturism în care se aflau şase personae a părăsit carosabilul, s-a izbit de un cap de pod şi apoi de un stâlp electric. În urma accidentului au rezultat cinci victime. Un tânăr de 18 ani a decedat, iar alţi patru au fost transportaţi la spital. În urma testării cu etilotestul, s-a constatat că şoferul avea o alcoolemie de 0,56 mg/l în aerul expirat, a declarat Titi Zorzoliu de la Poliţia Rutieră Mehedinţi

Tânărul care s-a urcat la volan băut a rămas fără permis şi este cercetat penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top