vineri , 28 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ALEGERI ANTICIPATE ÎN COMUNA BREZNIȚA DE OCOL. PRIMARUL șI-A DAT DEMISIA

Primarul comunei mehedinţene Breniţa de Ocol şi-a dat demisia din funcţie, el având o condamnare de doi ani şi şase luni de închisoare pentru fals şi uz de fals, prefectul judeţului Mehedinţi declarând că alegerile anticipate în comună, ar putea fi organizate în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare.

draghici primar

Potrivit prefectului de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea a declarat luni că demisia primarului comunei mehedinţene Dumitru Drăghici a fost înregistrată vineri şi cel mai probabil alegerile anticipate în comună vor fi organizate în data de 25 mai, în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare.

Probabil că odată cu alegerile europarlamentare vom avea alegeri şi de primar la Brezniţa de Ocol. Primarul şi-a dat în sfârşit demisia.”, a declarat prefectul de Mehedinţi.

Dumitru Drăghici (PSD) a fost suspendat din funcţia de primar al comunei Brezniţa de Ocol în aprilie 2012 prin ordinul prefectului de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea , după ce a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv într-un dosar privind retrocedări ilegale de terenuri.

Ulterior, la sfârşitul lunii ianuarie, primarul comunei Brezniţa de Ocol, Dumitru Drăghici a fost condamnat în acest dosar la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare şi doi ani interzicerea drepturilor pentru fals intelectual şi uz de fals, decizia fiind luată de Curtea de Apel Craiova şi putând fi atacată cu recurs.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top