luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

ALEGERI LA PNL TURNU SEVERIN: TENSIUNE, CĂLDURĂ SUFOCANTĂ ŞI JURĂMINTE PE BIBLIE

Liberalii severineni îşi desemnează astăzi preşedintele organizaţiei municipale Drobeta-Turnu-Severin. În cursa pentru funcţia de preşedinte a PNL Turnu Severin s-au înscris Daniel Cârjan, Ion Sârbulescu, Florică Ispas şi Claudiu Vasilică Toader, însă lupta se dă între primii doi candidaţi.
pnl carjan la microfon bun
Conferinţa municipală de alegeri era programată să înceapă la ora 10,00, însă numărul mare de delegaţi de peste 700 a făcut ca aceasta să înceapă cu o întârziere de peste o oră. Oricum delegaţii s-au înarmat cu multă răbdare pentru că numărarea voturilor se va prelungi până în noapte târziu. Doamnele, mai inspirate, şi-au adus evanteiele de acasă pentru că temperatura deosebit de mare din sală este aproape de nesuportat. La aceasta se mai adaugă şi tensiunea creată de cele două echipe ale principalilor doi contracandidaţi, Daniel Cârjan şi Ion Sârbulescu.
ion sarbulescu micÎnainte de începerea alegerilor, ambii candidaţi s-au declarat optimişti în privinţa şanselor de câştig. Rămâne de văzut în ce mod au reuşit fiecare dintre ei să-i convingă pe delegaţii prezenţi în sală să le acorde votul de încredere.
„Problema PNL este unitatea, eu lupt pentru unitatea PNL în interior şi pentru unitatea USL în exterior, lupt pentru viitorul preşedinte al României , Crin Antonescu. Vreau să am un partid unit după această adunare generală pe care cu siguranţă o voi câştiga”, a declarat fostul senator liberal Ion Sârbulescu.
daniel carjan bun„Văd o filială a PNL în dezvoltare, în creştere şi am toată convingerea că după alegerile de astăzi PNL va ieşi mai unit şi mai puternic decât niciodată. PNL va avea de făcut astăzi o opţiune, rămâne în trecut sau merge către viitor”, a spus, la rândul lui, Daniel Cârjan, cel care a deţinut funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Turnu Severin până acum.
S-a trecut la numărarea voturilor după ce candidaţii şi-au susţinut obişnuitele discursuri. S-a lăsat chiar şi cu jurăminte pe biblie, moment pe care vicepreşedintele PNL, Marcel Vela, în cataloghează a fi unul „inedit”.
„A fost mult patos, liberalii sunt foarte dinamici şi foarte credincioşi. Eu am încercat să conduc şedinţa într-un mod operativ şi pentru a intra în procedura de vot pentru că sunt foarte mulţi candidaţi, procedura va dura până la noapte şi să nu ţinem lumea în această căldură sufocantă, dar a fost un moment să zic aşa inedit cu jurămintele pe biblie”, a declarat Marcel Vela, cel care coordonează organizaţia PNL Mehedinţi de câteva luni, după ce fostul preşedinte al filialei a fost destituit din funcţie.
Corina Macavei
pnl multime bun
loading...


Un Comentariu

  1. Din disputa celor 2 tabere va castiga …..liberalul Mortun ! Cum , veti vedea ….

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top