marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

ALERTĂ PENTRU PRESUPUSUL ÎNEC A DOI COPII

pompieriZeci de pompieri, poliţişti şi un echipaj de la ambulanţă din Mehedinţi au fost puşi în alertă maximă seara trecută, de către un pescar. Bărbatul a sunat la 112 şi a spus că doi copii sunt în pericol să se înece pe Dunăre, pentru că barca în care se aflau era pe punctul să se scufunde. Deşi omul susţine că adolescenţii i-au ceut disperaţi ajutor, căutările autorităţilor au rămas până acum fără vreun rezultat.

Pescarul susţine că era pe malul fluviului când i-a văzut pe cei doi copii plutind în derivă pe Dunăre. El spune că adolescenţii erau disperaţi şi strigau după ajutor. Pentru că nu avea telefon la el, a ieşit în şoseaua naţională dar a durat mai bine de jumătate de oră până a venit un prieten care îl cunoştea şi a oprit. De pe telefonul acestuia, a sunat la 112. „Veneau din sus agăţaţi de barcă. Barcă mi s-a părut că era, o barcă pnemuatică şi strigau după ajutor. Să sun eu la 112. Le-am spus că nu am telefon. Erau cam pe la jumătatea Dunării şi mi-au spus să ies în stradă să sun după ajutor. Era un băieţaş şi o fetiţă, se ţineau de o barcă albă, numai partea din faţă era în sus, erau agăţaţi de ea şi îmi spuneau să ies în stradă să sun la 112 că se îneacă. Am ieşit în stradă, dar am stat cam o jumătate de oră, pentru că nu a oprit nimeni” declară pescarul care a alertat autorităţile seara trecută. Povestea, acestuia, din momentul apelului este confirmată şi de prietenul de pe telefonul căruia a sunat. Em am oprit că am crezut că merge către oraş, dar mi-a spus că nu merge către oraş. Sună repede că se înacă doi copii, mi-a spus. Eu am sunat şi după aceea am plecat” spune prietenul bărbatului.

Pompierii au ajuns primii la locul intervenţiei. Numai că pescarul a plecat la scurt timp fără să indice locul în care erau copii. Deşi aveau îndoilei şi alţi pescari susţineau că nu văzuseră nimic suspect, pompierii şi chiar o navă a poliţiei de frontieră au căutat zadarnic pe fluviu mai bine de 60 de minute. Ulterior, la locul incidentului a ajuns şi  un echipaj de poliţie, care a demarat o anchetă. Bărbatul de pe telefonul căruia s-a sunat la 112 şi martorul ocular au fost aduşi la locul incidentului, pentru că plecasă. Martorul era convins că ceea ce văzuse erau doi copii în mare pericol. Pentru că au căutat timp de o oră fără rezultat, pompierii au spus că vor le vor relua după ce poliţiştii confirmă că doi copii sunt dispăruţi. “Am stat de vorbă cu martorul, care susţine că i-a văzut pe cei doi copii în pericol. În urma căutărilor nu am găsit nimic, poliţia a demarat cercetări în urma acestora, în momentul în care vom avea certitudinea că există persoane dispărute vom relua căutările” a declarat maiorul Liviu Borugă din cadrul ISU Mehedinţi. Până aseară la ora 23.00 la IPJ Mehedinţi nu fusese anunţată nicio persoană dispărută. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz deocamdată plin de mister.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top